Mesologie, niet alleen voor vage klachten!

Ik ben al zolang ik mij kan herinneren migraine patiënt en als ik een aanval heb dan ben ik de hele dag uitgeschakeld. Ik ben dan misselijk, moet overgeven en lig de hele dag in het donker. Zodoende ben ik in contact gekomen met Corina Bax van mesologie praktijk Vaassen.

Corina praat altijd over het behandelen van mensen met vage klachten zoals bijvoorbeeld: Hoofdpijn, Menstruatiepijn, Huidaandoeningen, Spier en Gewrichtsklachten en Allergieën en Voedselintolerantie. Nu weet ik als migraine patiënt uit de praktijk dat dit voor de mensen die deze aandoeningen hebben deze klachten helemaal niet als vaag beschouwen maar juist heel reëel!

Corina laat je zien wat geneesmiddelen in je lichaam doen en brengt in kaart waar je lichaam behoefte aan heeft. Vaak is er een disbalans in het lichaam en Corina krijgt dit met enig speurwerk naar boven en laat dit zien en legt het ook uit.

In deze tijd van haast neemt Corina de tijd voor je om het probleem naar boven te krijgen en ook nog eens op te lossen.

lkzelf heb nu twee behandelingen achter de rug en ik heb sindsdien geen migraine aanval meer gehad!

Mijn vrouw had wat problemen met de darmen en PMS, ook zij voelt zich na twee behandelingen van Corina stukken beter.

Heeft u ook van die klachten waar u eigenlijk niet voor naar de dokter gaat maar die u toch wel eens hinderen?

Ik kan u Corina van Mesologie praktijk Vaassen van harte aanbevelen, laat de kans niet lopen om u beter te voelen en maakt u een afspraak met haar.

Corina Bedankt! Mijn leven is een stuk beter zonder migraine.

Richard de la Rie