Na mijn ernstig ziek zijn wilde mijn lichaam maar niet herstellen hoe gezond ik mijn voeding en leefpatroon ook probeerde te verzorgen. Je wilt er alles aan doen maar je weet niet meer wat…. Toen ontmoete ik je Mesologe… onbekend je wordt het na een lange studie dus dat geeft vertrouwen. Toch denk je aan een beetje zweverig gedoe. Het is in middels ruim een jaar geleden dat ik bij je ben gekomen voor een 1e consult ik had niets te verliezen.

Met verbazing blijkt het allemaal meetbaar te zijn en was het duidelijk waarom ik niet opknapte, we moesten heel voorzichtig op celniveau beginnen alle gezonde stoffen in mijn lijf kwamen daar nl. niet binnen. Tevens moesten afvalstoffen worden verwijderd. Na 6 weken weer een consult en kreeg ik een ander homeopathisch middeltje zo ging het telkens een beetje beter en werd er 1 voor 1 iets in mijn lichaam aangepakt.

Vandaag vroeg je aan me hoe voel je je… vol enthousiasme antwoorde ik goed, echt veel beter! We zullen zien was je antwoord…. de meeting bevestigde dit ook duidelijk. Wat een mooi resultaat heb je al met me bereikt. Er zijn nu nog maar enkele restpuntjes welke beter kunnen maar mijn energie is terug, ik ben veel sterker geworden en voel me beter.

Je bent onbetaalbaar en dat terwijl ik van de verzekering een groot gedeelte van de gemaakte consultkosten en de door je voorgeschreven homeopathische geneesmiddelen vergoed krijg. (als ze bij de apotheek gekocht zijn!)

Mesologie. Ik kan het iedereen aanbevelen als je gezondheid vraagtekens oproept of je vastloopt. Het mooie is dat je niet naar de klacht kijkt maar naar de hele mens. En meestal na enkele keren de klacht volledig is opgelost zoals ik bij diverse relaties van me heb gezien. Het is niet zweverig, je hoeft er niet in te geloven het is meetbaar en het lichaam hersteld met jouw vakkundige hulp. Dit werkt beter dan dat je je hele leven aan de pillen moet om iets te onderdrukken. Corina wat heb je en prachtig beroep dat je met passie en kunde uitvoert, onbegrijpelijk dat het zo onbekend is ik zal je dan ook aanbevelen waar ik maar kan.

Volgens mij ben je het antwoord op kosten besparing in de gezondheidszorg, veel succes en ga zo door!

Apeldoorn, 4 juli 2013.

Nelleke Michilsen