• COR Schetsbeeld2

    Huidcoach

    De schoonheid van de huid weerspiegelt de gezondheid

06 340 635 78 | mesologie@live.nl       

Kapha

Kenmerken van een Kapha persoon

U heeft een stevig postuur en u bent krachtig, gelijkmatig en tolerant. U heeft de neiging om weinig lichaamsbeweging te nemen en u heeft aanleg voor overgewicht. Bij stress en spanning trekt u zich vaak terug.

Voor het behouden van een mooie jeugdige huid heeft LAKSHMI het volgende advies:
Neem meer lichaamsbeweging: beoefen een sport die bij u past. Sta op tijd ’s morgens op. Gebruik voeding en dranken die warm en licht zijn. LAKSHMI heeft een productlijn ontwikkeld die de huid diep reinigt en de porien verfijnt. Ook werken de producten ontstekingsremmned en wordt de talgproductie erdoor onder controle gebracht. De producten zijn rijk aan reinigende, antiseptische en stimulerende essentiële oliën.

De volgende invloeden kunnen de Kapha balans verstoren:
Voeding die zout, zuur of zoet van smaak is, evenals voeding die zwaar en koud is, bijvoorbeeld vette melkproducten zoals ijs. Dit komt onder andere doordat het Kapha type meestal een trage stofwisseling heeft. Ook lang uitslapen in de ochtend, koud en mistig weer en weinig lichaamsbeweging hebben een negatieve invloed op de Kapha balans. Als Kapha te hoog is veroorzaakt dit een vette huid, cellulitis, overgewicht, een overmatige talgproductie, verwijde poriën, acne en een mat, zwaar gevoel in het lichaam.