06 340 635 78 | mesologie@live.nl       

Corina Bax

Ieder mens is uniek en ik zou het iedereen gunnen om kennis te krijgen over het functioneren van zijn of haar lichaam.

Ik streef ernaar om op alle niveau’s het lichaam in balans te brengen. Deze brede kennis en vaardigheden die ik vanuit de opleiding van Mesologie heb opgedaan zet ik graag in, om mensen te ondersteunen die het nodig hebben.

Mijn werk is een passie en ik beoefen dan ook met veel zorg en aandacht het vak Mesologie uit. Het mooie is dat het op verschillende manieren kan leiden tot het oplossen van diverse klachten.

Op deze website vind je onder andere informatie over wat mesologie inhoudt, voorbeelden van klachten die ik als mesoloog behandel en informatie over hoe ik dat doe. Daarnaast vind je hier uiteenlopende informatie over alles wat met gezondheid te maken heeft en informatie over vergoedingen door zorgverzekeraars en u kunt intakeformulieren downloaden.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak met mij maken, neem dan contact met me op. Ik zal daarop zo spoedig mogelijk reageren.

Over mij

Na het voltooien van mijn opleiding Handel en Economie in Utrecht, ben ik het bedrijfsleven ingegaan en heb ik 17 jaar een bloemenzaak gehad, samen met de vader van mijn fantastische dochter Isabelle. Doordat ik veel met bloemen en planten werkte, werd mijn interesse gewekt voor de homeopathie. Door op zoek te gaan naar een opleiding voor homeopathie kwam ik in aanraking met de Mesologie. Doordat dit een zeer brede opleiding betreft qua geneeswijzen was mijn keuze snel gemaakt en leerde ik niet alleen alles over homeopathie, maar ook nog over andere geneeswijzen die ik ontzettend boeiend vind.

Nadat ik de propedeuse van de medische basiskennis met succes had afgerond, mocht ik in 2004 beginnen met de opleiding voor Mesologie, die ik in 2010 heb afgerond en kon ik mijn praktijk zelfstandig beginnen. In 2012 heb ik met succes mijn thesis afgerond en mijn titel gekregen. De vaardigheden en inzichten die ik heb opgedaan in het bedrijfsleven zijn waardevol voor mijn werkzaamheden in mijn praktijk.

Graag werk ik doelgericht en resultaatgericht. Door deze manier van werken kan de kwaliteit en vitaliteit van het leven van patiënten in relatief korte tijd enorm verbeteren. Dit geeft mij een enorme kik en ik haal er veel energie uit.