Mesologie heeft voor mij resultaatgericht gewerkt;

In eerste instantie wist ik niet wat ik mij erbij voor moest stellen maar ik dacht; baat het niet dan schaad het niet!

Ik merkte dat ik de laatste tijd erg moe was met vage klachten, daarnaast slikte ik al geruim 25 jaar een flinke dosis onderhoudsmedicatie om mijn migraine in bedwang te houden.

Vorig jaar ben ik in aanraking gekomen met Mesologe Corina Bax en alvorens het eerste consult moest ik eerst een vragenlijst invullen m.b.t. persoonlijke omstandigheden, voedingspatroon en medische historie. Hierna zijn er een aantal metingen uitgevoerd via de handen en voeten, op punten die verbindingen hebben m.b.t. de organen. Deze metingen werden gedaan in combinatie met de medicatie en zonder de medicatie. Deze meting gaf uiteindelijk duidelijk weer wat voor effect het had op mijn gestel. Mijn energiepijl gaf een nihil niveau weer dus het was niet zo gek dat ik me niet fit voelde. Uiteindelijk heb ik een aantal homeopathische middelen voorgeschreven gekregen en had ik toestemming van mijn arts om langzaam mijn onderhoudsmedicatie af te gaan bouwen.

Na een traject van ongeveer een jaar kan ik zeggen dat ik inmiddels medicatievrij ben, weer actief aan het sporten ben en aanzienlijk meer energie heb. Daarnaast heb ik op aanraden van de Corina Bax, een paar kleine wijzigingen in de voeding toegepast; minder koffie, meer water, minder suiker en minder melkproducten. De frequentie van de migraine is afgenomen dus hierin kunnen we gerust van een win-win situatie spreken. Ik voel me stukken beter en hoef geen beroep meer te doen op medicatierecepten en de controles bij de neuroloog. Dus conclusie is dat het geen hocus pocus is maar het daadwerkelijk helpt met goede resultaten!

Groet, B. Masselink